DIJELOVI ZA TERETNA MOTORNA VOZILA

 

Osnovna djelatnost firme d.o.o. LKW-HS je prodaja rezervnih dijelova za teretna motorna vozila i građevinske strojeve. Firma u svom vlasništvu posjeduje vlastiti skladišni prostoru od 1.500 m2 , te može ponuditi preko 35.000 artikala renomiranih proizvođača autodijelova iz zapadne Europe, prvenstveno iz Njemačke, zbog čega je firma LKW-HS d.o.o. stekla reputaciju ponuđača sa najkvalitetnijim autodijelovima u BiH. Centralno skladište se nalazi u Cazinu, na adresi Mala Lisa b.b.


 

Težnja da odgovori na sve zahtjeve, kako u pogledu kvaliteta proizvoda tako i u pogledu brzine i kvaliteta usluge, biće stalan zadatak i cilj na kome će se raditi i koji će se razvijati i u buduće.

 

Zastupništva i distribucija
hiše na ključ

 

Prodajom i distribucijom brendova renomiranih proizvođača ali i maksimalnom posvećenosti poslu, postigli smo povjerenje i izgradili imidž dobre poslovnosti, sigurnog, pouzdanog i vjernog saradnika kod partnera i kupaca.

Bitno je naglasiti da na bosanskom tržištu zastupamo preko 20 svjetskih poznatih proizvođača dijelova, te iste dijelove imamo u mogućnosti isporuke od naših dobavljača do naših skladišta u vremenu od 24 - 48 sati.
Svi naši dobavljači proizvode dijelove za prvu ugradnju i zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9001, ISO 2000, ISO 14001, ISO/TS/16949 i sl.).

 

 

Posjetite nas i osobno se uvjerite u uslužnost osoblja i kvalitetu proizvoda koje nudimo.